Debbie Pauwels

Mijn naam is Debbie Leemans Pauwels. Sinds 2016 is de praktijk Oefentherapie Cesar Den Bosch, waar ik eigenaresse van Debbie Pauwelswas, samen gegaan met Achter de blauwe deur. Ik werk drie dagen in de week en twee avonden en je zult mij met name tegen komen op de locaties Empel en Sint Michielsgestel. De andere twee dagen ben ik samen met mijn dochter thuis.

Ik ben algemeen Oefentherapeut Cesar, wat ik een heel mooi beroep vind! Beweging en houding kan veel teweeg brengen bij lichamelijke en psychische klachten. Naast het behandelen geef ik ook groepslessen, een Fit buiten groep voor dames en verzorg ik dansles voor mensen met Parkinson. Achter de schermen in de praktijk draag ik ook een stukje bij aan de zorg voor kwaliteit.

 

Ik ben gespecialiseerd op verschillende gebieden, zoals:

– Orthopedie. Via het NAOG, Nederlandse Academie Orthopedische Geneeskunde heb ik diverse cursussen gedaan en in 2016 heb ik ook de opleiding gedaan om Schroth therapie te mogen geven. Schroth therapie is een specifieke, wetenschappelijk bewezen, behandelmethode voor scoliose. Daarnaast werk ik samen met podotherapeuten om kindervoeten zo gezond mogelijk te krijgen.

– Chronische pijn. Ik ben aangesloten bij het Netwerk Chronische Pijn. Chronische pijnklachten kun je niet verhelpen, al kun je wel leren er zo goed mogelijk mee om te gaan. De balans vinden tussen belastbaarheid en belasting om┬ázo grip te krijgen op je dagelijks functioneren staat hierbij centraal.

– Slaapoefentherapie. Het begeleiden van mensen met slaapproblemen vind ik enorm interessant omdat slapen zelf al een bijzonder fenomeen is. Daarnaast kun je soms al d.m.v. kleine handvatten te geven veel verandering teweeg brengen. Voor meer informatie kijk dan eens op de website voor slaapoefentherapie.